Forskellen mellem plastform og trykstøbeform

Plastformer en forkortelse for en kombineret form til kompressionsstøbning, ekstruderingsstøbning, sprøjtestøbning, blæsestøbning og lavskumstøbning.Die-casting matrice er en metode til støbning af flydende formsmedning, en proces afsluttet på en dedikeret die-casting matrice smedning maskine.Så hvad er forskellen mellem en plastform og en trykstøbeform?

 

1. Generelt er trykstøbeformen relativt korroderet, og den ydre overflade er generelt blå.

2. Det generelle hulrum i trykstøbeformen skal nitreres for at forhindre legeringen i at klæbe til hulrummet.

3. Indsprøjtningstrykket i trykstøbeformen er stort, så skabelonen skal være relativt tykkere for at forhindre deformation.

4. Porten til trykstøbeformen er forskellig fra sprøjtestøbeformens port, som kræver et højt tryk af den delte kegle for at nedbryde strømmen.

5. Støbningen er inkonsekvent, sprøjtehastigheden af ​​trykstøbeformen er hurtig, og injektionstrykket er et trin.Plastformen sprøjtes normalt ind i flere trin for at opretholde trykket;

6. Generelt kan plastformen udtømmes af fingerbøl, skilleflade osv. Trykstøbeformen skal have en udstødningsrille og en slaggeopsamlingspose.

7. Skilleoverfladen på trykstøbeformen har højere krav, fordi legeringens fluiditet er meget bedre end plastens, og det er meget farligt for materialestrømmen med høj temperatur og højtryk at flyve ud af skillet overflade.

8. Trykstøbeformens kerne behøver ikke at blive bratkølet, fordi temperaturen i matricehulrummet overstiger 700 grader under trykstøbning, så hver støbning svarer til bratkøling én gang, og matricehulrummet bliver hårdere og hårdere , mens almindelige plastforme skal køles til over HRC52.

9. Sammenlignet med plastformen er den matchende frigang af den bevægelige del af trykstøbeformen (såsom den kernetrækkende skyder) større, fordi den høje temperatur af trykstøbeprocessen vil forårsage termisk ekspansion, og hvis frigangen er for lille, formen vil sidde fast.

10. Trykstøbeforme er to-plades forme, der åbnes på én gang.Forskellige plastforme har forskellige produktstrukturer.Tre-plades forme er almindelige.Antallet og rækkefølgen af ​​formåbninger er afstemt med formstrukturen.

Vores virksomhed har været specialiseret i formdesign, formbygning, plastsprøjtestøbning i over 20 år. Og vi er en ISO-certificeret producent. Vi har et erfarent team til at yde den bedste service når som helst.


Posttid: maj-04-2022

Forbinde

Giv os et råb
Hvis du har en 3D / 2D-tegningsfil kan give vores reference, så send den direkte via e-mail.
Få e-mail-opdateringer

Send din besked til os: